AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını öldüğünü duymak

Kahve falında yakınını öldüğünü duymak

Kahve falında yakınını öldüğünü duymak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında yakınını öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir.

Kahve falında yakınlarının öldüğünü duymak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın akrabanın öldüğünü duymak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının öldüğünü duymak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın birinin öldüğünü duymak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinden ve parasından olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakının öldüğünü duymak eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınını öldüğünü duymak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yakın arkadaşının öldüğünü duymak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü duymak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir