AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını öldüğünü duymak

Kahve falında bir yakınını öldüğünü duymak

Kahve falında bir yakınını öldüğünü duymak her zaman sevgi göreceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, işinde zarar edeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınını öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında yakın akrabanın öldüğünü duymak mevki makam sahibiyken işten olunacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında bir yakının öldüğünü duymak ağız tadının yerine geleceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşının öldüğünü duymak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının öldüğünü duymak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü duymak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakın birinin öldüğünü duymak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yakınını öldüğünü duymak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, makbul olan mallar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınını öldüğünü duymak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir