AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakının öldüğünü duymak

Kahve falında bir yakının öldüğünü duymak

Kahve falında bir yakının öldüğünü duymak yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, hastalıklarının düzeleceğine delalettir.

Kahve falında bir yakının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Kahve falında bir yakınının öldüğünü duymak hayal edilen herşeye kavuşacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınlarının öldüğünü duymak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yakının öldüğünü duymak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakının öldüğünü duymak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında yakın akrabanın öldüğünü duymak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet eder.

Kahve falında yakın arkadaşının öldüğünü duymak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınını öldüğünü duymak anne baba duasının alınacağına, yanlış anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında yakın birinin öldüğünü duymak işsizin iş bulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir