AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının öldüğünü duymak

Kahve falında bir yakınının öldüğünü duymak

Kahve falında bir yakınının öldüğünü duymak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kendisini ona adayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sağlığının bozulmayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Kahve falında bir yakınının öldüğünü duymak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü duymak yeterli kimse haline geleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşının öldüğünü duymak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına yorulur.

Kahve falında bir yakınını öldüğünü duymak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınının öldüğünü duymak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınını öldüğünü duymak büyük üzüntüler yaşayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın birinin öldüğünü duymak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında yakınlarının öldüğünü duymak gerçeklere yüz çevrileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir