AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınını asılı görmek

Kahve falında yakınını asılı görmek

Kahve falında yakınını asılı görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında yakınını asılı gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Kahve falında yakınını asılı görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında insanları asılı görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına inanılır.

Kahve falında asılı elbise görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere asılı kalmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, müjdeli haberle geleceğine işaret eder.

Kahve falında duvarda asılı halı görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır asılı görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asılmış insanlar görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde asılı kalmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir