AnaSayfa / Genel / Kahve falında asılı elbise görmek

Kahve falında asılı elbise görmek

Kahve falında asılı elbise görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında asılı elbise gördüyseniz:

  • Finansal durumunuzu da gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında asılı elbise görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına yorulur.

Kahve falında ipte asılı çamaşırlar görmek ticaretinin gelişeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında teraziye asılı kırmızı biber görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında asılacağını görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında asılmış köpek görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, güzel sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asılmaya gitmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşaf asılı görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir