AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının kör olduğunu görmek

Kahve falında yakının kör olduğunu görmek

Kahve falında yakının kör olduğunu görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok üzüleceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine alamet eder.

Kahve falında yakının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlere katkısı olabilecek kişilerle görüşmeler ayarlamanızda fayda var.

Kahve falında bir yakınının kör olduğunu görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında yakınını kör görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yakınının kör olduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yakının kör olduğunu görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kör bayan görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında anneyi kör görmek onlar sayesinde moral bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında kör karga görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, keyfin bozulacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun kör olduğunu görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir