AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde kaybolmak

Kahve falında denizin içinde kaybolmak

Kahve falında denizin içinde kaybolmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, karasızlık yaşayacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında denizin içinde kaybolmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Kahve falında denizin içinde kaybolmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bina içinde kaybolmak kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık içinde kaybolmak önüne pek çok imkan sunulacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında caminin içinde kaybolmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, parasal krizler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında karın içinde kaybolmak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde kaybolmak gülen yüzünün solacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde kaybolmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde kaybolmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir