AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınımın öldüğünü görmek

Kahve falında yakınımın öldüğünü görmek

Kahve falında yakınımın öldüğünü görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, dertlerin son bulacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınımın öldüğünü gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir yakınının öldüğünü görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakının öldüğünü duymak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının öldüğünü duymak işlerini toparlayacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalettir.

Kahve falında yakınını öldüğünü görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yakının öldüğünü öğrenmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kudret sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında çok yakın arkadaşının öldüğünü görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, ailesinin de büyük olacağına işarettir.

Kahve falında yakınlarını öldüğünü görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayatının başarılarla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının öldüğünü duymak çok rahat edeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir