AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının öldüğünü görmek

Kahve falında bir yakınının öldüğünü görmek

Kahve falında bir yakınının öldüğünü görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, söz sahibi olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınının öldüğünü gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla vakit geçirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir yakınının öldüğünü görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yakın arkadaşlarının öldüğünü görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yakınlarının öldüğünü duymak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çok yakın birinin öldüğünü görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınlarını öldüğünü görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yakının öldürüldüğünü görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine alamet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını öldürmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ikinci bir şans vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir