AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakının öldüğünü öğrenmek

Kahve falında yakının öldüğünü öğrenmek

Kahve falında yakının öldüğünü öğrenmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında yakının öldüğünü öğrenmek gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Kahve falında yakının öldüğünü öğrenmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin öldüğünü öğrenmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında öldüğünü öğrenmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini öldüğünü öğrenmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına alamet eder.

Kahve falında birinin öldüğünü öğrenmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü öğrenmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında annenin öldüğünü öğrenmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir