AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yakın arkadaşının öldüğünü görmek

Kahve falında çok yakın arkadaşının öldüğünü görmek

Kahve falında çok yakın arkadaşının öldüğünü görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yakın arkadaşının öldüğünü gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.Çünkü yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşını öldürmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşlarının öldüğünü görmek düşmanların önlerinin açılacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşının öldüğünü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü duymak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşını öldürdüğünü görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hayatın temposunun yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında yakın arkadaşını öldürmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşının öldüğünü duymak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bir süre zorluk çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir