AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın komşu görmek

Kahve falında yakın komşu görmek

Kahve falında yakın komşu görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, birlikte kâh ağlayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın komşu gördüyseniz:

  • Artık size hitap etmeyen bağlantıların, iş birliklerinin ya da anlaşmaların arkasında durmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında yakın komşu görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında komşunun evinde olmak hak yolunu tutacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında komşusunun öldüğünü görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında komşusunu hasta görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bayan komşu görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında komşuların kavga ettiğini görmek ün yapmayı başaracağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşularla sohbet etmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile komşu görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir