AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile komşu görmek

Kahve falında hamile komşu görmek

Kahve falında hamile komşu görmek zor durumlara düşüleceğine, şansının açık olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, rızkının sonsuz olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, yolculuğa çıkmaya, geçiminin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile komşu gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Kahve falında komşumu hamile görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşu kadını hamile görmek bereketli ve hayırlı olacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını hamile görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında komşuyu hamile görmek işte başarılı adımlar atılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşusunun hamile olduğunu görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun hamile olduğunu görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında komşu kızını hamile görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında hamile komşunu görmek işin düzeltileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir