AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunu hasta görmek

Kahve falında komşusunu hasta görmek

Kahve falında komşusunu hasta görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, ev sahibi olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında komşusunu hasta gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle aranızda romantik bir ilişki ilk sinyallerini verebilir.

Kahve falında komşusunu hasta görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşunu hasta görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun hastalandığını görmek iş öğreneceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında komşunun hasta olduğunu görmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, süzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşuyu hasta görmek arif kimselerden sayılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında komşusunun hasta olduğunu görmek kötü günlerin biteceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta komşusunu görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında hasta komşu görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir