AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun evinde olmak

Kahve falında komşunun evinde olmak

Kahve falında komşunun evinde olmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, borçlarının çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında komşunun evinde olmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da aktivitelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında komşusunun evinde fare görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşu evini temizlemek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun evini taşımak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında komşusunun evini görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evini süpürmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun evini yanarken görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun evinde düğün görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, kimseyle konuşmayacağına işarettir.

Kahve falında komşunun evini temizlediğini görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir