AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşularla sohbet etmek

Kahve falında komşularla sohbet etmek

Kahve falında komşularla sohbet etmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşularla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında komşusuyla sohbet etmek işlerinden feragat edeceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına işarettir.

Kahve falında komşuyla sohbet etmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşularla sohbet etmek sebep olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında kızla sohbet etmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bi erkekle sohbet etmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronla sohbet etmek ticaret hayatını ilerleteceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında erkeklerle sohbet etmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine delalettir.

Kahve falında dini sohbet dinlemek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir