AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşlarını görmek

Kahve falında yakın arkadaşlarını görmek

Kahve falında yakın arkadaşlarını görmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini en yakın arkadaşınla görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşlarla kavga etmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla yakınlaşmak sevinçli haberlerin alınacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını hamile görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşından para almak istediği gibi bir hayata kavuşacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını öldürmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşıyla evlenmek amacına ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir