AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşıyla evlenmek

Kahve falında yakın arkadaşıyla evlenmek

Kahve falında yakın arkadaşıyla evlenmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Kahve falında yakın arkadaşınla evlendiğini görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yaşamına renk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşının evlendiğini görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yakın bir arkadaşının evlendiğini görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşla evlenmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşıyla evlenmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en yakın arkadaşının evlendiğini görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yakın arkadaşla evlenmek maddi durumunuzun düzeleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşın evlendiğini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir