AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşla gördüyseniz:

  • O zaman, daha fazla beklemeden harekete geçmenizde fayda var.

Kahve falında en yakın arkadaşının sevgilisini görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, ailesinden hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek sözleri tutulacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşla görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşla sevgili olmak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, kime gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin en yakın arkadaşıyla öpüşmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir