AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşından para almak

Kahve falında yakın arkadaşından para almak

Kahve falında yakın arkadaşından para almak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, zorlanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında yakın arkadaşından para almak gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Kahve falında yakın arkadaşından para almak borç ödemeye, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınından para almak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında yakının para verdiğini görmek heveslerinin de azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş yakınından para almak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahat yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü yakınından para almak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir yakınının para verdiğini görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınından kağıt para almak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ölen yakınından para almak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir