AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşlarla kavga etmek

Kahve falında yakın arkadaşlarla kavga etmek

Kahve falında yakın arkadaşlarla kavga etmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşlarla kavga etmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce, biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında yakın arkadaşla kavga etmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşıyla kavga ettiğini görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşlarla kavga etmek sağlık sorunlarının artacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalettir.

Kahve falında yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında yakın bir arkadaşla kavga etmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek çok başarılı işlere girileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşınla kavga etmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında yakın bir arkadaşınla kavga etmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir