AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşla aldatılmak

Kahve falında yakın arkadaşla aldatılmak

Kahve falında yakın arkadaşla aldatılmak iş değişikliğine gidileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, işlerini hafifleteceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşla aldatılmak gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Kahve falında yakın arkadaşla aldatılmak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının araba aldığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının ev aldığını görmek işlerinin tutacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında yakınının kilo aldığını görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının ev aldığını görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının ev aldığını görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında yakınının araba aldığını görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir