AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının ev aldığını görmek

Kahve falında yakınının ev aldığını görmek

Kahve falında yakınının ev aldığını görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakınının ev aldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselerle duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu bir yapı içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında bir yakının ev aldığını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakının ev aldığını görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınının ev aldığını görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakınının ev aldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının araba aldığını görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınının kilo aldığını görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında yakın arkadaşla aldatılmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir