AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının araba aldığını görmek

Kahve falında bir yakınının araba aldığını görmek

Kahve falında bir yakınının araba aldığını görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının araba aldığını gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Kahve falında yakınının araba aldığını görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında bir yakınının araba aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında yakınının ev aldığını görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakının ev aldığını görmek büyük işlere imza atacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yakın arkadaşla aldatılmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, idealist davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının ev aldığını görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınının ev aldığını görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına inanılır.

Kahve falında yakınının kilo aldığını görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, yakında hedefine ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir