AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerin yakıldığını görmek

Kahve falında ölülerin yakıldığını görmek

Kahve falında ölülerin yakıldığını görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölülerin yakıldığını gördüyseniz:

  • Yenilikler maddi kazançlarınızın artmasını sağlayabilir.

Kahve falında ölünün yakıldığını görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına alamet eder.

Kahve falında ölülerin yakıldığını görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yolunda devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ateşle yakıldığını görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına yorulur.

Kahve falında elinde kına yakılmış görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına delalet eder.

Kahve falında yakısıklı bir erkek görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında eline kına yakılmış görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında ateş yakıp yemek pişirmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçına kına yakıldığını görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir