AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakacak tahta görmek

Kahve falında yakacak tahta görmek

Kahve falında yakacak tahta görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, deşarj olacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çok mutsuz olacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakacak tahta gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmaktan sakın çekinmeyin.

Kahve falında yakacak tahta görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakacak odun görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakacak odun toplamak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet eder.

Kahve falında yakacak toplamak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakacak görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yakacak kömür görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yazı tahtasını silmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tahta mandal görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir