AnaSayfa / Genel / Kahve falında maden kömür görmek

Kahve falında maden kömür görmek

Kahve falında maden kömür görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maden kömür gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kömür maden görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maden kömürü görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maden kömür görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maden suyu şişesi görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maden görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına rivayet eder.

Kahve falında değerli maden bulmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında maden suyu içmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında değerli maden görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir