AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakacak odun görmek

Kahve falında yakacak odun görmek

Kahve falında yakacak odun görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, planların tutmayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakacak odun gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yakacak odun toplamak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yakacak odun görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakacak tahta görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakacak toplamak müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakacak görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında yakacak kömür görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hem de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ata odun yüklemek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odunluk görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir