AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından yakalanmak

Kahve falında birisi tarafından yakalanmak

Kahve falında birisi tarafından yakalanmak işsiz kalmaya, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, maceralara atılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birisi tarafından yakalanmak gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak maddi zararlara uğrayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında birisi tarafından yakalanmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan tarafından yakalanmak fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, mesleğine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında terörist tarafından yakalanmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından yakalanmak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Kahve falında askerler tarafından yakalanmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkası tarafından yakalanmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında bir hayvan tarafından yakalanmak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir