AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaka kiri görmek

Kahve falında yaka kiri görmek

Kahve falında yaka kiri görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında yaka kiri gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında yakası kirli gömlek görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına alamet eder.

Kahve falında kirli gömlek yakası görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işarettir.

Kahve falında kirli yaka görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömlek yakasını kirli görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalet eder.

Kahve falında yaka kiri görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına delalettir.

Kahve falında tabanca yakalatmak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir