AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur sesini duymak

Kahve falında yağmur sesini duymak

Kahve falında yağmur sesini duymak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur sesini duymak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilir veya kendinize özel bir yer yapabilirsiniz.

Kahve falında yağmur sesini duymak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yağmurun sesini duymak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında yağmur sesi duymak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurun yağdığını duymak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağdığını duymak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına alamet eder.

Kahve falında nal sesi duymak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına delalettir.

Kahve falında hayvan sesi duymak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, günden güne kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilisinin sesini duymak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir