AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda oynamak

Kahve falında yağmurda oynamak

Kahve falında yağmurda oynamak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işarettir.

Kahve falında yağmurda oynamak gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında yağmurun altında oynamak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda oynamak nimet bolluğu yaşayacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yaz yağmuru görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurlu yolda yürümek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak para sıkıntısı çekeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında evin içine yağmur görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında yağmurlu gece görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar yağmur güneş görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir