AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur altında dans etmek

Kahve falında yağmur altında dans etmek

Kahve falında yağmur altında dans etmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur altında dans etmek gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yağmur altında dans etmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, zorlukları atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında dans etmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda dans etmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurun altında yatmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında yemek yemek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında ağlamak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurun altında kalmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, borçlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir