AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur altında öpüşmek

Kahve falında yağmur altında öpüşmek

Kahve falında yağmur altında öpüşmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, kazancının çok düşeceğine, başarılarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur altında öpüşmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Kahve falında yağmurun altında ağlamak iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur altında namaz kılmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yağmur altında olmak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurun altında yürümek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur altında koşmak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur altında kalmak sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurun altında oturmak Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, büyük rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir