AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu bir hava görmek

Kahve falında yağmurlu bir hava görmek

Kahve falında yağmurlu bir hava görmek zararların üst üste geleceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sorunları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında yağmurlu bir hava gördüyseniz:

  • Herhangibir şeyde kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında yağmurlu havada namaz kılmak eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurlu havada yürüdüğünü görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurlu bir hava görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, derde ve kedere düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı yağmurlu hava görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurlu havada koşmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurlu havada bisiklete binmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında havayı yağmurlu görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir