AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu havada araba kullanmak

Kahve falında yağmurlu havada araba kullanmak

Kahve falında yağmurlu havada araba kullanmak kederleneceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, yenisinin başlayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, ticaretinin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında yağmurlu havada araba kullanmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veran kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yağmurlu havada araba kullanmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı havada araba kullanmak çok hayırlı haberler alacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sisli havada araba kullanmak konforlu ve rahat hale geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurlu havada arabaya binmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda araba kullanmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, iş kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağarken araba kullanmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada koşmak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında havayı yağmurlu görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir