AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı yağmurlu hava görmek

Kahve falında kapalı yağmurlu hava görmek

Kahve falında kapalı yağmurlu hava görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı yağmurlu hava gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Kahve falında kapalı yağmurlu hava görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında havayı kapalı görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı hava görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kapalı bir hava görmek maddi sorunlarının artacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında yağmurlu havada ağlamak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurlu havada yüzmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu havada gelinlik giymek geçiminin zor hale geleceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada bisiklete binmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir