AnaSayfa / Genel / Kahve falında mehmet günsürü görmek

Kahve falında mehmet günsürü görmek

Kahve falında mehmet günsürü görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında mehmet günsürü gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gün batımı izlemek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında nikah için gün almak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, başarılarının devamlı olacağına işaret eder.

Kahve falında her gün aynı kişiyi görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, uzaktan haberler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında gün yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında günlerden cuma olduğunu görmek büyük bir ihanete uğranacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belirli bir gün görmek bol nimete kavuşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında her gün eski sevgiliyi görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında günleri saymak kazancının günden güne azalacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir