AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel sonrasını görmek

Kahve falında sel sonrasını görmek

Kahve falında sel sonrasını görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok mutlu olunacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel sonrasını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almak veya gereğinden fazla harcama yapmak sorun yaratabilir.

Kahve falında sel sonrasını görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında önce ölüp sonra dirilmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş açtığını görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, çok para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu kaybetmek sonra bulmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, alım gücünü yitireceğine delalettir.

Kahve falında düştükten sonra kalkmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek sonra bulmak yeni bir adım atılacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir