AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda yıkandığını görmek

Kahve falında yağmurda yıkandığını görmek

Kahve falında yağmurda yıkandığını görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurda yıkandığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizin hayatınızdaki rolü önemli boyutlara ulaşabilir.

Kahve falında taş yağmuru görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurlu hava görmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında dans etmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne yağmur yağmak uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur ve su görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabede yağmur görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve kar yağdığını görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında yağmurda araba görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, söz sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir