AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu gece görmek

Kahve falında yağmurlu gece görmek

Kahve falında yağmurlu gece görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu gece gördüyseniz:

  • Ya da önemsemediğiniz fikirleriniz onların en önemli hedefleri olabilir.

Kahve falında gece yağmurda ıslanmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu gece görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında gece yağmurda yürümek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gece yağmur yağdığını görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında gece yağmur görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işaret eder.

Kahve falında gece okula gitmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kına gecesini görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, sıkıntıların azalacağına inanılır.

Kahve falında gece yolunu kaybetmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir