AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun altında koşmak

Kahve falında yağmurun altında koşmak

Kahve falında yağmurun altında koşmak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurun altında koşmak gördüyseniz:

  • Aradığınız desteği bulmak veya istediğiniz saygıyı görmek istiyorsanız, size karşıt görüşleri olan kişilerle yüzleşmelisiniz.

Kahve falında yağmurun altında koşmak elin bollaşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında koşmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurda ıslanmak koşmak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken koşmak dertlerin biteceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına inanılır.

Kahve falında sağanak yağmurda koşmak insan sevindireceğine, dua alacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda yalın ayak koşmak iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada koşmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurda koşmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir