AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda dolaşmak

Kahve falında yağmurda dolaşmak

Kahve falında yağmurda dolaşmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında yağmurda dolaşmak gördüyseniz:

  • Tartışmamalı, pozitif olmalısınız.

Kahve falında yağmurda dolaşmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikle dolaşmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında başbakanla dolaşmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parkta dolaşmak elinin darlığa düşeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında köpekle dolaşmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mezarda dolaşmak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında pazarda dolaşmak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir