AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yağmak

Kahve falında yağmur yağmak

Kahve falında yağmur yağmak ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bazı kişilerden gereken desteği göremeyebilir veya gereken yardımı alamayabilirsiniz.

Kahve falında hızlı yağmur yağdığını görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur yağdığı görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece yağmur yağdığını görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında okulda yağmur yağdığını görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu yağmur yağdığını görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında çölde yağmur yağdığını görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde yağmur yağdığını görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir