AnaSayfa / Genel / Kahve falında rüzgarın estiğini görmek

Kahve falında rüzgarın estiğini görmek

Kahve falında rüzgarın estiğini görmek kötülüklerden uzak kalacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında rüzgarın estiğini gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Kahve falında rüzgarın estiğini görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, esenlik içinde olacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde rüzgar estiğini görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çok rüzgar estiğini görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında beşar esaduı görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yesil esofman görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında esmaül hüsna duymak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında esyalarını kaybetmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacerül esved görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir