AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem sallanmak

Kahve falında deprem sallanmak

Kahve falında deprem sallanmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deprem sallanmak gördüyseniz:

  • En önemli konular birisi gelip el atana kadar rafa kalkmış görünüyor.

Kahve falında depremde evin sallandığını görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deprem sallanması görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında evin depremden sallandığını görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında depremle sallanmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, umutlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deprem olduğunu evin sallandığını görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında depremde sallanmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, arzuların yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında depremden sallandığını görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında depremde evlerin sallandığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir