AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyu görmek

Kahve falında yağmur suyu görmek

Kahve falında yağmur suyu görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, rahat bir döneme girileceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, çocuklar gibi şen olacağına inanılır.

Kahve falında yağmur suyu gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlık nedeniyle yanlış kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan yağmur suyu görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına yorulur.

Kahve falında yağmur suyunun biriktiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyuna basmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, gülen yüzünün de solacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur suyu toplamak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyunda ıslanmak ummadığı yerden rızka nail olmaya, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir