AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur dolu kar görmek

Kahve falında yağmur dolu kar görmek

Kahve falında yağmur dolu kar görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, üzgün ve karamsar olacağına işarettir.

Kahve falında yağmur dolu kar gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yağmur dolu kar görmek bekarsa evleneceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine inanılır.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına tabir olunur.

Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına inanılır.

Kahve falında dolu yağmur görmek strese gireceğine, gergin olacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında yağmur dolu görmek hayallerinin söneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında yağmur ve dolu görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir