AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve dolu görmek

Kahve falında yağmur ve dolu görmek

Kahve falında yağmur ve dolu görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, kısmetlerinden olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yağmur ve dolu gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza göre mesafesi fark edebilecek seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında dolu yağmur görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur dolu kar görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur ve dolu görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurla dolu görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, derdin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir